DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Aylin Sözer’in katili konuştu!

Son Güncelleme :

31 Aralık 2020 - 18:17

/ 346.718 kez okundu.
Aylin Sözer’in katili konuştu!

Haber: Özlem Aslantürk

Aylin Sözer’in  katil zanlısı Kemal Ayyıldız’ın ifadesi kan dondurdu.

Ayyıldız, yaşananları bakın nasıl anlattı;

“Öldürdüğüm olay gününde Aylin Sözer beni evinde karşıladı. Kendisine ben “Manisa’ya eşim ve çocukların yanına gideceğim” dedim. Bunu duyunca adeta çıldırdı ve bana bağırmaya başladı. Ben de ona bağırmaya başladım. Sonra ben kapıya yöneldim. Uyuşturucunun etkisi ile kendimi kaybetmeye başlamıştım. Sonra mutfaktan bir ses geldi. Aylin’in çekmeceyi açtığını gördüm. Aylin Mutfak’tan bıçak aldı geldi. Ben o sırada kapının üst kilidini açtım. O sırada bana yaklaştı ve bıçak salladı. Ben de Aylin Sözer’in kolunu tutup onu etkisiz hale getirmeye çalıştım. O sırada kolunu kıvırırken bıçak boynunu kesti. Ben de Panikledim.

Panikleyince gözüm karardı. O an 2 defa daha bıçak salladım ama neresine geldi bilmiyorum. Bıçakladıktan sonra yere düştü. Daha sonra yatak odasına götürdüm ve bıçaklanan yere havlu ile tampon yapmaya çalıştım. Zihnim yerinde değildi. Ben sağlıklı düşünecek kapasitede bir yapıda olsaydım ambulansı ve polisi çağırıp teslim olurdum.

Ben cinayetten sonra bu şekilde dışarı çıkamadım. Kapıya da Aylin’in kız kardeşi geldi. Polisler geldiği zaman intihar etmeyi de düşündüm. Kapının arkasına komodini çevirdim ve Polislere karşı direndim. Polisler bana “ateş edeceğiz” deyince ben de “vurun beni” dedim. Şimdiki aklım olsa ben neden bir insanı öldüreyim ki?Polisle mücadele ederken elime bir pürmüz aldım. İçeriye kimse girmesin diye alev attım. Bulduğum pense ile doğalgaz borusunu patlatırken üç boru birden patladı. Ben sadece kapıya engel olmak amacı ile bunu yapmıştım. Neden yangın çıkardığımı da bilmiyorum. O sırada akli dengem yerinde olsaydı bu olayı zaten yapmazdım. Pişmanım. Boynumuz adalete karşı incedir.”

YORUM ALANI