DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Bayburt esnafına ve halkına bir alkışta basından!!!

Son Güncelleme :

18 Mayıs 2020 - 11:05

/ 217.303 kez okundu.
Bayburt esnafına ve halkına bir alkışta basından!!!

Bayburt esnafı ve kuaförleri korona virüs tedbirleri kapsamında açılan iş yerlerinde hız kesmeden sosyal mesafe ve kişisel korunma yöntemlerini uygulamaya devam ediyor. Cavit-19 nedeniyle dünyayı etkisi altına virüsün sosyal, ekonomik , psikolojik sorunlarının yükselmesi neden olmuştu .

Ülkemizin bu süreç kapsamında almış olduğu tedbirlere sokağa çıkmama yasağı olmasına rağmen kendi yasaklarını kendileri koyan Bayburt halkı ve esnafı Türkiye genelinde en düşük vaka oranına sahip il olmayı başardı . Bu başarıda halk ve esnaf olarak emeği bulunan Bayburt’ta 30 yıldır meslek hayatını devam ettiren Halil Hoso böyle bir olayla ilk defa karşılaştıklarını ama ülkemizin bu sürecin üzerinden layıkıyla baş ettiğini söyledi .

Hoso gerek biz gerek diğer esnaf arkadaşlarımız ticaret alanlarının açılmasıyla beraber yaşanan bu sürecin bir daha yaşanmaması açısından kişisel tedbirlerimize uymaya devam edeceğiz ve ediyoruz . Bizler ülke olarak tarihte bir çok zaferler kazanmış bir cumhuriyetin evlatlarıyız. Bu sürecide esnaf olarak atlatacağımıza sonsuz güvenimiz tamdır . Bu süreçte Devletimizin ve hayır sever esnaflarımızın yardımıyla birlik ve beraberlik ruhu içinde ayakta durmaya çalıştık . Verilen teşvik kredileri kısa bir dönemde olsa ayakta durmamıza vesile oldu .

Hoso tekrar diyorum Yüce rabbimizin bizi bu süreçten ülkemizi zaferle çıkaracağına inancımız ,Bayburt halkı ve esnafı olarak sonsuzdur . Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin dedi.

YORUM ALANI