DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Beren Saat eşi Kenan Doğulu’nun doğum günü için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı

Son Güncelleme :

31 Mayıs 2020 - 23:10

/ 275.755 kez okundu.
Beren Saat eşi Kenan Doğulu’nun doğum günü için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı

Beren Saat eşi Kenan doğulunun doğum günü sebebiyle sosyal medya hesabı instagram üzerinden bir paylaşımda bulundu. Kenan Doğulu ile beraber çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Beren Saat; “Karantina günlerinden sana yeniden hayran olarak çıkıyorum; her şarkıma kattığın her fikir, çaldığın her nota sonsuzluğa taşır harmonimizi, beceremediğimiz evlilik olsun” cümlelerini kurdu.

Beren Saat eşi Kenan Doğulu'nun doğum günü için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı

Beren Saat, Kenan Doğulu’nun doğum gününü kutladı. Bir dönem ayrılık iddialarıyla gündeme gelen ünlü çift arasında buzlar tamamen eridi. Güzel oyuncu Beren Saat eşi Kenan Doğulu’nun doğum günü dolayısıyla sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Bereber çekildikleri bir fotoğrafı kendi hesanında paylaşan Beren Saat, paylaşımının altında ”Ne çok uçtuk konduk, dağıldık toparlandık, nefesimiz bitene kadar güldük hıçkırarak ağladık, idol olduk hain olduk, bu sefer ‘tamam’ dedikçe kopamaz olduk, sevgili olduk, oyun arkadaşı olduk, es olduk, zor günlerde yoldaş olduk, birbirimize muse olduk, tam ilişkimizin tüm evreleri yaşandı bitti derken müzikle birlik olduk. Karantina günlerinden sana yeniden hayran olarak çıkıyorum; her şarkıma kattığın her fikir, çaldığın her nota sonsuzluğa taşır harmonimizi, beceremediğimiz evlilik olsun” notunu düştü.

Haber ile ilgili metin girin!.

 

YORUM ALANI