DOLAR 32,5759 % 0.1
EURO 35,0353 % 0.52
GRAM ALTIN 2.435,25 % 0,50
ÇEYREK A. 3.981,63 % 0,50
BITCOIN 64.092,56 -3.828
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
POSTA MAGAZİN

Bergüzar Korel çocukluğunu anlattı..

Son Güncelleme :

08 Ocak 2021 - 18:00

/ 316.738 kez okundu.
Bergüzar Korel çocukluğunu anlattı..

Haber:Özlem Aslantürk

Güzel oyuncu Bergüzar Korel, çocukluk yıllarından kalan fotoğraflarıyla sosyal medyada paylaşımlar yaptı.

Korel’in ilk paylaşımı, ”Ayakkabılarım? Çoraplarım ve gömleğimdeki çiçeklerin aynı renk olması?”

“Bu çantam ve beslenmeme o kadar bayılıyorum ki! Kokusunu bile hatırlıyorum. Birinci sınıfın ilk günü, aşırı mutluyum. Çünkü sosyallik ve çok arkadaş. Ağlayanları asla anlamamıştım. Okul dünyanın en eğlenceli yeriydi.”

“Sinemanın karanlık zamanları, iç yok güç yok. Babam gelinlik yapıyordu annem ile birlikte. Dantelle boncuklar… Böyle çocukluk tuvaletleri vardı, çok beğeniyordum ama utanıyordum, diyemiyordum. Sonra okuma bayramında prenses oldum da giyebildim. Bir kere de evde giydim sonra. Ama sobaya yapıştı eteğim, eteği kurtarayım derken kolumu yapıştırdım sobaya. Günlerce sakladım, annem görmesin, kızmasın diye. Acısı hala aklımda. Yanımdaki arkadaşımın adı Lale, sınıfın en çalışkanı, en akıllısı. Birinci sınıf okuma bayramı.”

“Beşinci sınıf mezuniyetim. Ayşağımda mus çorap var, kendimi balerin sanıyorum. Ama dizlerim o kadar kara ve yara bere ki çoraptan bile görünüyor. O kaküllerim, mezuniyetim için kesilmişti. Fön filan çektirmiştim. Offf büyük heyecan! Ellerimin, babamın ellerinin arasında kaybolduğunu bir de yakama Galatasaray rozetini taktığımı hatırlıyorum”

“Anneannemin evi. Bu koltuklar hala duruyor. Tipim için yorumum yok. Canım ailem iyi insanlarmış”

“Ve tabii ki dayanamayıp kendimi yine sahneye atıp orga kapmışım”

“Acaba erkek mi istiyorlardı? Japon’muşum onu anladım da bu güzel hafif (!) tombul kız bebeğe neden mavi eşofman? ‘Rönk cönsöyötçülüğü yapma Börgözar”

YORUM ALANI