DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Devlet erkanı Anıtkabir’de

Son Güncelleme :

30 Ağustos 2021 - 12:02

/ 33.684 kez okundu.
Devlet erkanı Anıtkabir’de

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri’ne ”Türkiye’yi bizlere çizdiğiniz hedefler doğrultusunda parlak bir geleceğe taşıyoruz. Emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti emin ellerdedir” mesajını yazdı.

9

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deftere şunları yazdı:

”Aziz Atatürk; bağımsızlığımıza giden yolun altın halkalarından büyük zaferin 99. yıl dönümünde bir kez daha huzurunuzdayız. Bu tarihi günde zat-ı alinizi ve aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz. Türkiye’yi bizlere çizdiğiniz hedefler doğrultusunda parlak bir geleceğe taşıyoruz. Savunma sanayiinde attığımız adımlarla milletimizin gözbebeği olan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin caydırıcılığını her alanda daha da artırıyoruz. Demokraside, adalette hak ve özgürlüklerde hayata geçirdiğimiz reformlarla cumhur ile cumhuriyetimiz arasındaki bağı tahkim ediyoruz. Emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti emin ellerdedir. Ruhun şad olsun.”

İSTANBUL’DA İLK TÖREN

İstanbul’da ilk tören Taksim Meydanı’ndaki Cumhuriyet Anıtı önünde düzenlendi. Törene, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul 1’inci Ordu Komutanı Korgeneral Kemal Yeni, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

YORUM ALANI