DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Hayır sever iş adamı Lami Uyar’a anlamlı ödül

Son Güncelleme :

20 Aralık 2022 - 20:00

/ 386.532 kez okundu.
Hayır sever iş adamı Lami Uyar’a anlamlı ödül

Hayır sever iş adamı Lami Uyar’a anlamlı ödül

Farket Otizm Saklı Dehalar Derneği tarafından önceki akşam düzenlenen Otizm Farkındalık Ödül Gecesi düzenlenirken gecede derneğe katkıda bulunanlara ödülleri verildi.
Gecenin sunuculuklarını Gökay Kalaycıoğlu ve Ece Gürsel üstlenirken İlyas Salman, ünlü iş adamı Süleyman Lami uyar
,Savaş Kalafat, Tayyar Işıksaçan, Seyhan Soylu, Ayhan Aşan, Hilal Özdemir, Murat Kurşun, Çılgın Sedat, Ferah Zeydan, Berdan Mardini gibi ünlü sanatçılarla birlikte iş ve cemiyet dünyasının seçkin isimleri katıldı.

Gecede Farket Otizm Saklı Dehalar Derneği tarafından ödüle layık görülen iş insanı Lami Uyar’a ödülünü aldıktan sonra Gecede Farket Otizm Saklı Dehalar Derneği Başkanı Azra Görgün Kaynarkan’a verdiği röportajında “Bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesine destekler verdim ve ödülle kayık görüldüm bu anlamlı gece bulunmaktan ve ödül almaktan büyük bir mutluluk duydum. Çocuklarımızın yanında her zaman olmak, onlara destek olmaktan ayrı bir onur duyuyorum. Bizleri destekleyen bu güzel anlamlı ödüle layık görenlere ayrıca teşekkür ediyorum daha önce bir çok ödülüm oldu ama bu ödül benim için anlamlı çünkü Otizm çocuklarımızın her zaman yanında olacağım her iş adamı bu farklı güzel çoçuklarımıza yardımcı olmalarını rica ediyorum dedi salonda büyük alkış alan ünlü iş adamı lami uyar Türk sinemasının efsane ismi İlyas salman ise ülkemize böyle başarılı iş adamlarına ihtiyacı var dedi

YORUM ALANI