DOLAR 32,5426 % -0.04
EURO 35,0392 % 0.44
GRAM ALTIN 2.436,60 % 0,55
ÇEYREK A. 3.983,84 % 0,55
BITCOIN 63.504,71 -4.431
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°

İSTANBUL’DA HAYATI DEĞİŞTİ !!!

Son Güncelleme :

19 Mayıs 2020 - 14:56

/ 30.743 kez okundu.
İSTANBUL’DA HAYATI DEĞİŞTİ !!!

HAYATIMIN DEĞİŞTİĞİ AN !!!
JEREMY McConnell, bir hapishane hücresinin en alçak noktasında yatarken iki yıl sonra Noel Gününde hayata ve eski haline dönmeyi umut etti..


Jeremy, Hair Of Istanbul’un kurucu ortağı & Yönetim Kurulu Başkanı Adem Köse ile birlikte( HAYATIMI DEĞİŞTİREN ADAM)
Jeremy McConnell, İngiltere’nin en ünlü ve popüler mankenlerinden biri olan jeremy ,yaşamış olduğu sansasyonel hayatıyla aylarca ingiliz medyasında gündemde kaldı.Geçirmiş olduğu ilk evliliğinden dolayı basına yansıyan aile içi sorunlar Jeremy McConnell’un neredeyse kariyer hayatını bitirme noktasına getirdi.İlk evliliğinde yaşamış olduğu psikolojik ve sosyal sorunlar nedeniyle uzun bir süre cezaevinde hayatının bir bölümünü geçirmek zorunda kaldı.

2017 Noel gününü parmaklıklar arkasında geçirmenin, hayatını düzeltmek için ihtiyaç duyduğu ‘uyandırma çağrısı’ olduğunu söyledi.

Cezaevinden çıkarçıkmaz hayatına yeniden şekil ve yön vermeyi amaçlayan ünlü manken imaj değişikliğine karar verdi.

Karar süreci aşamasındayken hayatını ingilterenin ünlü avukatlarından Katie McCreath ile birleştirmeye karar verdi. Hayat arkadaşı ile uzun bir süre bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatmak için Türkiyede klinik arayışına girdiler. Araştırmalar ve tavsiyeler sonunda ülkenin önde gelen markalarından Haiofistanbul ‘da bu değişimin ve sürecin daha sağlıklı ilerleyeceğine karar verdiler.

2018 yılında Hairofistanbul’da değişim rüzgarları yaşayan Jeremy McConnell şuan hayatında bir çok şeyin değiştiğini .Katie McCreath ile evliliğinden bir çocukarının dünyaya geldiğini,kaybetmiş olduğu kariyerini ve itibarını geri kazandığını ifade etti.

Jeremy bu süreçte kendisine sağlık ve psikolojik anlamda destek olan Hairofistanbul kurucuları Adem Köse ve Fatih Akdemir ‘e sonsuz şükranlarını sunmayı ihmal etmedi.Böyle bir markanın İngilterede özel temsilcisi olamayı çok arzulayan jeremy bunun ilk adımlarını atmış bulundu.Hairofistanbul Yönetim Kurulu tarafından İngiltere direktörlüğüne getirildi.
Jeremy Şimdi benim için hayatımda rutin bir çalışma temposu var. Çalışmayı seviyorum, çalışkan bir atletik geçmişten geldim, bu yüzden odağımı bildiklerime geri döndürmek zorunda kaldım.

“Odağı kaçırıyordum, aptalca ve kötü alışkanlıkları unutmam gerekiyordu.
“Herkesin amacı yaptıkları işte başarılı olmak ve mutlu bir aile yaşamını sürdürmektir” diyor.

“Şimdi iyi pozisyonda olduğuma inanıyorum, Hairofistanbul’u İngiltere ve Avrupa pazarında genişletmek , danışma ofisleri açmak ve gerçekten bir işadamı olma yolunda ilerlemek istiyorum dedi.

YORUM ALANI