DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Lopez: Bana yalancı demeyin!

Son Güncelleme :

27 Ocak 2021 - 21:08

/ 294.639 kez okundu.
Lopez: Bana yalancı demeyin!

Jennifer Lopez, takipçilerinin botoks iddialarına neden tepki gösterdiğini açıkladı.

ennifer Lopez, sosyal medyada bazı kişiler tarafından özellikle de cildinin gençliği ile ilgili olarak yalan söylemekle suçlanması üzerine tepki gösterdi. People dergisine röportaj veren Lopez, takipçilerinin botoks iddialarına neden yanıt verdiğini anlattı.

Lopez, “Ben hiç kimseyi yargılamıyorum. İsterseniz botoks yaptırabilirsiniz. Ancak insanların, benim hakkımda yalan söyleyerek ‘Bizi kandırmaya çalışıyor’ demesini istemiyorum” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

“Ne yapıyorsam, onu söylüyorum. Lütfen bana yalancı demeyin. Yalan söylemek zorunda değilim, tüm hayatım hakkında oldukça dürüstüm.”

Lopez “Bu konuda da sevecen bir şekilde açıklama yapmam gerektiğini düşündüm. En büyük güzellik sırlarımdan biri insanlara karşı nazik olmak” diye konuştu.

ABD’li talk şov programcısı Chelsea Handler’ın programına katılan Jennifer Lopez aşk hayatındaki tercihleri hakkında konuştu…

Jennifer Lopez

5 yaşındaki şarkıcı ‘Önüme gelenle yatmıyorum, gerçek bir ilişki yaşamaktan hoşlanıyorum’ dedi…

Kısa bir süre önce 27 yaşındaki sevgilisi Casper Smart’tan ayrılan Lopez, ilişkilerinde planlı davranmadığından da bahsetti…

Oturup nasıl bir ilişki yaşayacağımı planlamıyorum. Olayları akışına bırakıyorum. Belki de planlamalıyım’ dedi.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

ŞOK

YORUM ALANI