DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Muhtar Karadaş: ‘Bahçelievleri fuhuştan temizledik’

Son Güncelleme :

11 Haziran 2020 - 10:46

/ 3.388 kez okundu.
Muhtar Karadaş: ‘Bahçelievleri fuhuştan temizledik’

 

Bahçelievler Mahalle Muhtarı Mehmet Nur Karadaş, son bir yıl içerisinde Bahçelievler mahallesinde oluşan fuhuş trafiğinin önüne geçtiklerini söyledi.

Seçildiği günden itibaren Bahçelievler mahallesinde yapmış olduğu çalışmalar ile mahalle halkının büyük oranda takdirini toplayan Mahalle Muhtarı Mehmet Nur Karadaş, Bahçelievler mahallesinde yapılan çalışmalar konusunda haber sitemize açıklamalarda bulundu.

Bahçelievler mahallesinde şu ana kadar günlük kiralık adı altında birçok dairenin günübirlik fuhuş yapanlara kiraya verildiğini belirten Muhtar Karadaş, seçildiği günden bu güne kadar Bahçelievler mahallesinde bu ve benzeri olayların önüne geçtiklerini ve Bahçelievler mahallesinin artık huzur dolu bir mahalle olarak anılacağının altını çizdi.

Korona virüs sürecinde Şanlıurfa mahalleli vatandaşlara ilk maske dağıtımı gerçekleştirdiğini söyleyen Muhtar Karadaş, şöyle konuştu; “Çalışmalarımda Bahçelievler’in eksiklerini gidermeye çalıştım. Bunu yaparken ilk başta ilk Muhtar olduğumda Bahçelievler’de günlük ve saatlik evler kiraya veriliyordu.

O evlerde uygunsuz uyuşturucu ve fuhuş gibi pislikler dönüyordu. Ben de bunlara engel olmak için emniyet müdürlüğümüze maliyemize, yanı sıra Haliliye Belediyesi ne dilekçeler verdim. Dilekçelerin sayı numaralarını aldım ve Allah’ın izniyle Bahçelievler de bulunan evlerdeki pislikleri yavaş yavaş boşaltmaya başladık. Bu evlerin da hepsi çok şükür boşaldı. Mahallemizi eski Bahçelievler haline getirmeyi düşünüyoruz.

Yanı sıra yaptıklarımıza bakacak olursak eğer Mahalle aralarındaki elektrikleri Haliliye Belediyesi ile görüşerek en karanlık alanları aydınlattık. Ramazan ayında kendi imkânlarımızla ihtiyaç sahiplerine ve korona mağduru vatandaşlarımıza ekmek dağıtımı gerçekleştirdik.

Koronadan dolayı mahallemizde ilk maske dağıtımını yine ben gerçekleştirdim. Bunu ilk etapta kendi imkanlarım ile yaptım. Mümkün olduğu kadar Bahçeli evleri temiz tutmaya çalışıyoruz ve tutacağız da.  bu görev kutsaldır.

Bu süreçte bana desteklerini esirgemeyen sağ olsun belediye başkanımız Mehmet Canpolat’tan büyük destek aldım. Bahçelievler’in kanayan yarası muhtarlık büromuz yoktu. Başkanımız sayesinde büromuzu yaptık. Bahçelievler Mahalle sakinlerinin her türlü sorununun imkanlar dahilinde çözmeye hazırız.” şeklinde konuştu.

 

YORUM ALANI