DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Nişantaşı Üniversitesi, ENGELSİZ KAMPÜS!

Son Güncelleme :

03 Aralık 2020 - 10:30

/ 332.717 kez okundu.
Nişantaşı Üniversitesi, ENGELSİZ KAMPÜS!

Nişantaşı Üniversitesi Vakfı Kurucusu Levent Uysal, yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün ”engelsiz”lerin sadece bir gün değil her gün yanında!

Nişantaşı Üniversitesinin sağladığı üst düzey imkanlar ”Engelsiz Kampüs” tanımlamasını her yönüyle hak ediyor.

Fiziksel engelli öğrenciler için tüm katlara ve sınıflara asansör ile ulaşım imkanı sağlanırken, görme engelli öğrenciler için özel olarak oluşturulan yaya yolları ve sesli yönlendirme uygulamaları, işitme engelli öğrenciler için ise Neo Tech kampüse yerleştirilmiş Beacon ses sistemi bulunuyor.

Nişantaşı Üniversitesi, ”Sevgi, dayanışma ve empati” ile engelsiz bir yaşamı Neo Tech kampüse inşaa ederek on binlerce öğrenciye hayat oluyor, engelleri kaldırarak, herkes gibi toplumsal hayata tam katılmalarını sağlıyor.

Nişantaşı Üniversitesi ”En büyük engel sevgisizliktir.” sloganı altında Neo Tech kampüste bütün engelleri kaldırıyor!

3 Aralık, ‘Uluslararası Engelliler Günü’ olarak ilan edilmiştir. Ülkemizde de çeşitli etkinlikler düzenlenerek eğitim, sağlık, çalışma hayatı gibi alanlarda fırsat eşitliği sağlanması ve farklılıklara saygı gösterilmesi, mekânsal erişim yanında teknoloji ve bilgiye erişimin bu bireyler için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekilerek toplumsal farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır.

Her alanda onların yaşamlarını kolaylaştırmak, yılın her günü onları anlamak için her gün birlikte çalışalım.

Hoşgörü, sevgi ve saygıyla daha güçlü bir ülkede hep birlikte yaşamı kucaklayalım.

uşak escort

YORUM ALANI