DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Ünlü: Müzik ve sinema sektörüne Adem Sincar damgası

Son Güncelleme :

18 Nisan 2021 - 0:53

/ 256.844 kez okundu.
Ünlü: Müzik ve sinema sektörüne Adem Sincar damgası

Müzik ve sinema sektörüne yeni karakterler kazandırmak için büyük mücadele veren Adem Sincar, Lore Plus’ı da bu amaçla kurmuş. Yapımcılığın yanı sıra oyunculuğuyla da tanınan Adem Sincar, amcası Zeki Sincar ile birlikte omuz omuza vererek, sektörün büyümesi için tüm zorlukları aşmayı hedeflediklerini de ifade etti. Başarı grafiğini her geçen gün artıran, müzik ve sinema dünyasının aranan yapımcıları arasında hak ettiği yeri alan, adeta on parmağında on marifet olan Adem Sincar’la kısa bir söyleşi yaptık. Müziğin dışında başka neler yaptınız?

2000-2010 yılları arasında müzikle uğraştıktan sonra, 2015 yılına kadar da çeşitli ulusal radyo ve televizyon programları yaptım. Ayrıca, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ‘Abidin’ karakterini canlandırarak oyunculuğa da atım attım. 2015 yılında müzik şirketimi kurdum. 2017 yılında Zeki Sincar’ın ortaklığıyla Lore Plus Film Yapım’ı kurarak ‘Bahtsız Bedri’ 2018 isimli komedi filmiyle yapımcılık serüvenim başladı.

Şu an yaptığınız film çalışması var mı?

Yeni film projem olan Ceberruh’la korku filminin çekimlerini tamamlayarak gişeleri bekleyecek hale getirerek, heyecanla sevgili izleyicilerimize sunmaya hazırlanıyoruz. ‘Arayış’ isimli aksiyon dolu yeraltı kanunları dizisinin yapımcılığını da Zeki Sincar ile birlikte üstlendim. İş dünyasında da kısa sürede büyük ilgi toplayarak, adımızı en iyi şekilde duyurmak başarılarımıza başarı katmak için sevgi ve özveri ile çalışıyorum.

Sinema sektörüne yeni isimler kazandırdığınızı biliyoruz. Bu konuda neler söylemek istersiniz?

Adana İstanbul çevre illerdeki yeni yeteneklere sinema ve dizi sektörünün kapılarını aralamak amacıyla Lore Plus Film Yapım Şirketi tarafından kurulan ‘Oyuncu Akademisi’ ilk mezunlarını verdi. Mezunlarımız, sertifikalarını alarak sözleşmelerini imzaladılar. Onların heyecanı, benim umudum ve sevincim ile oyunculuk ve medya sektörüyle ilgilenen genç yeteneklere bir ışık yapmak çok güzel bir duygu.Bundan sonra neler yapmayı planlıyorsunuz?

Çalışmalarımızı sektör içinde büyütüp, çeşitli alanlarda bir çok projelere ve başarılara imza attık. Şimdi, Lore Plus Film Yapım Şirketi, Türkiye’nin bir çok ilinde büyüyüp faaliyetlerine ulusal alanda devam etmekte. Bir çok ünlü isme kapılarını açan şirketimiz başarılarını ülke dışına taşıdı. Aynı zamanda amcam olan Zeki Sincar ile ortaklığımızın verdiği özveri ile müzik, sinema, dizi ve eğitim alanındaki faaliyet gösteren şirketlerimizi SİNCAR MEDYA bünyesinde birleştirdik. Şu anda reklam filmleri ile birlikte hazırlıklarına başlamış olduğumuz, bu yıl içerisinde iki dizi ve iki sinema filmi projemiz de izleyiciyle buluşacak. İşinde uzman, deneyimli ekip arkadaşlarımızın özverisiyle yolumuza devam ediyoruz. Asıl amacımız, sektöre yenilikler getirmek, farklılık oluşturarak, hayallerine uzak kalmış, bu sektöre gönül vermiş insanlara bir nebze de olsa destek olmaktır.

YORUM ALANI