DOLAR 32,5153 % 0.29
EURO 34,5682 % 0.15
GRAM ALTIN 2.492,74 % 0,38
ÇEYREK A. 4.075,63 % 0,38
BITCOIN 2.054.624 -2.96
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°

Özgür Aksoy kimdir?

Son Güncelleme :

10 Şubat 2023 - 15:08

/ 226.793 kez okundu.
Özgür Aksoy kimdir?

Özgür Aksoy kimdir?

Aslen Mardinli olan Özgür Aksoy 12.07.1984 tarihinde İzmir’de doğdu. Sakarya Üniversitesi’ni 2. sınıftan terk eden ve şu an Anadolu Üniversitesi ön lisans 3. Sınıf işletme öğrencisi olan Özgür Aksoy serbest muhasebecilik yapmaktadır. Evli 1 kız babası.

“Çocukluktan beri oyunculuğa merakı olan biriydim, hayatımdaki dönüm noktam bir gün İzmir’e bir yakınımın düğüne gidecektim yakınım gelirken Aydemir Akbaş ile gelir misin düğüne? Gelecek yoksa şoförle aldıracağım dedi. Ben de asla, ben onun hayranıyım, ben getiririm dedim ve o yol macerasından sonra o gün bu gündür baba oğul gibiyiz.” Diye anlatıyor oyunculuk macerasına attığı adımın ilk gününü.

Aydemir Akbaş’a baba diye hitap ettiğini ve onun da kendisine evlat diye hitap ettiğini söyleyen Aksoy “Hemen hemen haftanın 3 günü görüşürüz.” Ama 7 günü de telefonda konuşuruz. Kendi işimin haricinde Aydemir babanın bazı işlerini takip eder, toplantıya katılırım. Bir gün film teklifi geldi ve bana bakıp bir anda Özgür sen bu filmde oynayacaksın senin karakter analizini yaptım. Tam sana uygun bir rol dedi. Ama ufak bir roldü. Bastık, Antalya’ya gittik. Babadan aldığım taktikle ve ezberimin iyi olması ve soğuk kanlı olduğum için rolün hakkını verdim. Bunu gören Sayın Aydemir Akbaş rolümü daha da büyüttü. Nerdeyse ondan sonra ikinci adam oldum bir nevi başrol. Onun güvenini kazandıktan sonra, ondan aldığım tüyo ile kendim de bir şeyler katarak kendimi geliştirdim tamamen alaylıyım.”

Özgür Aksoy açıklamalarının devamında “Bununla kalmadı henüz yayınlanmayan bu sene içinde yayına girecek olan başka bir filmde de Aydemir Akbaş, Şafak sezer, Çetin Altay, Murat Akkoyunlu, Suat Sungur, Serkan Şengül, Orhan Aydın’ın da bulunduğu filmde Oynadım. Digital bir platforma hazırlanacak olan başka bir dizide de oynadım. Ama yayına giremedi bazı sebeplerden ötürü. Benim oyuncu olmama Çınarımız Aydemir Akbaş vesile olmuştur ve onun tecrübesiyle buna layık olup devam edeceğim.” Diyerek oyunculukta ne durumda olduğunu kısaca özetliyor.

Aksoy, Sünnet Çocuğu filminde Latif karakterini oynadığını da ifade edip açıklamalarını sonlandırıyor.

YORUM ALANI