DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
POSTA MAGAZİN

Şoke eden itiraf! ‘Yıllar önce bebeğimi kaybettim’

Son Güncelleme :

03 Ekim 2020 - 16:10

/ 76.977 kez okundu.
Şoke eden itiraf! ‘Yıllar önce bebeğimi kaybettim’

Ünlü model Chrissy Teigen’ın bebeğini kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurmasının ardından oyuncu Kate Beckinsale da bir itirafta bulundu. Beckinsale, yıllar önce 20 haftalık bebeğini kaybettiğini açıkladı.

Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan model Chrissy Teigen, bebeğini kaybettiğini oğlunun cansız bedeni ile çekildiği karelerle duyurmuştu. Bunun üzerine bazı sosyal medya kullanıcılarının Teigen’ı eleştirmesi üzerine oyuncu Kate Beckinsale da bir paylaşımda bulundu.

Beckinsale, “Yıllar önce, 20 haftalık bir bebeğimi kaybettim. Hamileliğimi sessiz tutmayı başarmıştım. Kesinlikle içeri çöktüm ve kimse bilmiyordu. Ayrıca kayıptan sonra vücudunuzun kalp kırıklığı devam ediyor, bakacak bir çocuğu varmış gibi davranmak…” notunu düştü.

Beckinsale, ayrıca “Sütün geliyor ama besleyecek çocuğun yok.” dedi.

Ünlü model Chrissy Teigen, önceki gün Instagram hesabından üzüntüsünü şu şekilde dile getirmişti:

“Daha önce bebeklerimizin isimleri konusunda onlar doğduktan sonra karar vermiştik, sadece hastaneden ayrılmadan birkaç dakika önce. Ama bir sebepten karnımdaki bu küçük adama Jack adını verdik. O bizim için her zaman Jack olacak. Jack, küçük ailemizin bir parçası olmak için çok çaba harcadı ve sonsuza kadar da öyle olacak.”

YORUM ALANI