DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

SÜLEYMAN SUBATAN: Paylaşmayı görev bildim

Son Güncelleme :

13 Ocak 2024 - 20:32

/ 738.480 kez okundu.
SÜLEYMAN SUBATAN: Paylaşmayı görev bildim

“Değerlerin Önemi” adlı kitabın yazarı SÜLEYMAN SUBATAN yazmaya nasıl başladığını anlattı; “Yazmaya değer bilgiler keşfettim ve bu bilgileri başkalarıyla paylaşmayı görev bildim” dedi…

 

Öncelikle sizi tanımak isteriz. Kimdir Süleyman Subatan?

01.10.1992 tarihinde Diyarbakır Sur ilçesinde doğdum. Doğanın eğitici özelliği sayesinde kendimi ve birçok değeri keşfetme yolunda ilerledikçe, eğitime ihtiyaç duyduğumu ve her zaman bu ihtiyaca gereksinim duyacağımı anladım.

Yazmaya nasıl başladınız? Sizi teşvik eden biri ya da bir olay olmuş muydu?

Karşılaştığım her şeye yönelik bir düşünce akıntısına kapıldığımda, yazmaya değer bilgiler keşfettim ve bu bilgileri başkalarıyla paylaşmayı görev bildim.

“Değerlerin Önemi” nasıl çıktı ortaya? Neler anlattınız?

Doğanın değerlerini keşfetme yolunda ilerledikçe, değerlerin birbirine hizmet ettiğini ve bu hizmetin belirli stratejilerle ilerlediğini fark ettim. Doğada keşfedilmeyi bekleyen birçok değeri, tükettiği ve ürettiği özelliklere göre anlatmaya çalıştım.

Bir okur gözüyle kendi kitabınızı yorumlarsanız eğer, kitabın verdiği mesaj nedir?

Yüce değerin, yarattığı varlıklara her bakımdan duyduğu ilginin önemini belirtir.

Yeni kitap çalışmalarınız var mı? Ne zaman buluşacak okurlarla?

Felsefe alanında “Varlığın Özünü Benimsemek” adlı eserim baskı sürecindedir. Ayrıca “Farklılığa İlerleyiş” eserimi baskıya hazırlıyorum. Yakın bir zamanda okurlarla buluşacağını umuyorum.

Felsefe üzerine olan “Değerlerin Önemi”  okurlarınız tarafından çok beğenildi. Gerçekten kaliteli bir kitap. Yeni kitabınızda okurları neler bekliyor?

Kişinin doğasına ve çevresine yönelik keşfedilmeye değer öğretiler.

YORUM ALANI