DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Tatlıses öldü mü?’ iddialarının ardından ünlü sanatçı isyan etti!

Son Güncelleme :

27 Haziran 2021 - 0:29

/ 3.645 kez okundu.
Tatlıses öldü mü?’ iddialarının ardından ünlü sanatçı isyan etti!

İbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde fenalaşmasının ardından hastaneye kaldırılmıştı. Rahatsızlanan ünlü türkücü tedavi edilerek stent takıldı. Kısa süre sonra taburcu edilen türkücü hakkında sosyal medyada öldüğüne ilişkin iddialar ileri sürülmüştü. Çıkan ‘İbrahim Tatlıses öldü mü?’ iddiaların ardından Tatlıses isyan etti.

Ancak hastaneye kaldırıldığı haberi kısa sürede basına sızınca sosyal medyada ünlü türkücü için öldü şeklinde başlıklar atıldı.

BENİ MALZEME ETMEYİN ARTIK

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tatlıses, son günlerde hakkında çıkan öldü haberlerinin kendisini üzdüğünün altını çizen türkücü “Ben kendim için üzülmüyorum, beni sevenler için üzülüyorum. Sevenlerimi üzüyorsunuz Allah cezanızı verecek” şeklinde konuştu.

Sözlerine devam eden İbrahim Tatlıses, yıllardır üzerinden prim yapıldığını artık buna bir son verilmesi gerektiğini söyledi. Artık kendisinin böyle yalan yanlış haberlerde kullanılmamasını sert bir dille ifade eden Tatlıses ne kalp krizi geçirdim ne de öldüm diyerek “Allah öldü demeden ölünmez ben bitti demeden bitmez” dedi.

Kaynak:MYNET

YORUM ALANI