DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Geskon İstanbul İl Başkanı Ekrem Köse 2024 Seçimleri İçin Siyasi Teklifler Alıyor

Son Güncelleme :

14 Nisan 2023 - 16:43

/ 256.520 kez okundu.
Geskon İstanbul İl Başkanı Ekrem Köse 2024 Seçimleri İçin Siyasi Teklifler Alıyor

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) İstanbul İl Başkanı Ekrem Köse, 2024 belediye seçimleri için birçok siyasi partinin genel başkanından teklifler almaya başladı. Köse, yeri ve zamanı geldiğinde, en uygun gençlere yakın olan siyasi partiye katılım sağlayabileceğini belirtti.
Gençlerin ve sporcuların sorunlarının çözümü için çalıştığını belirten Köse, siyasi partilerin kendisine olan ilgisinin sevindirici olduğunu söyledi. Ancak Köse, GESKON İstanbul İl Başkanı olarak, siyasi bir partiye katılma kararını, Türkiye gençliğine hizmet etme ilkesi doğrultusunda vereceğini ifade etti.
Köse, “GESKON İstanbul İl Başkanı olarak, gençlerimiz ve sporcularımızın sorunlarına çözüm bulmak için çalışıyorum. Siyasi partilerin bana olan ilgisi sevindirici. Ancak, siyasi bir partiye katılma kararımı, en uygun gençlere yakın olan partiye katılım sağlayarak vereceğim” dedi.
Ekrem Köse’nin siyasi partilere yakınlığı, gençlerin ve sporcuların sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarının bir sonucu olarak ortaya çıktı. Köse’nin, GESKON İstanbul İl Başkanlığı görevi sırasında, gençlerin ve sporcuların sorunlarına çözüm bulmak için birçok projeye imza attığı biliniyor.
Sonuç olarak, Ekrem Köse’nin siyasi partilere yakınlığı, Türkiye gençliğine hizmet etme ilkesi doğrultusunda verilecek bir karar olarak görülmelidir. Gençlerin ve sporcuların sorunlarının çözümü için çalışmalarına devam eden Köse’nin, gelecekte siyasi arenada da etkin bir rol oynaması muhtemel görünüyor.

YORUM ALANI