DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

İlginç Sorular 3

Son Güncelleme :

17 Mart 2021 - 16:28

/ 54.843 kez okundu.
İlginç Sorular 3

İşkence gibi geliyor
İki yıllık evliyim. Eşimle aram iyi ama erken boşalıyorum. Boşalınca hevesim çabuk geçiyor, nedense 2-3 dakika sonra ilişkiyi devam ettirmek bana işkence gibi geliyor. Sizce geç orgazm olmak için ne yapmalıyım? Ya da eşim nasıl benimle aynı zamanda orgazm olabilir? Veya o daha önce tatmin olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, eşler arasındaki orgazm zorluğu sık görülen sorunlardan biri. Bu arada eşin haklı. Eşini erken orgazm etme yerine sen geç boşalsan bu olay daha pratik çözülse. Çünkü senin geç boşalman için çare var. Ama kadını erken orgazma çekmek çok kolay değil. Bu bir ustalık işi.

Sorun olur mu?
28 yaşında, evliyim. Her gün 2-3 defa boşalmak istiyorum. Bu sorun yaratır mı?

CEVAP

Okurum, zaten sorunu yaşıyorsun. Korktuğun deponun suyunun kesilmesi. O olmayacak. Beynin, değer yargıların, zevk kaynakların zarar görecek. Bu sayı çok. Elinde değilse tedavi ol, eşini fazla yorma. Sanırım erken boşalman var. Tedavi olursan hayatın düzene girebilir.

İlginç Sorular 3

İlginç Sorular 3

Enerjim bitmiyor
24 yaşındayım, ilişkide enerjim bitmiyor. Çok kızla ilişkim oldu, sorunu çözemedim. Erken boşalıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, seksten bıktıysan ara ver. Erken boşalman tedavi olmadan cinselliğin keyfine varamayacaksın. Onun tedavisi evlenince olur. Ölçüleri kaçırma. Açgözlülük zararlıdır. Dengeli git ki ileride belin bükülmesin, ayağın topallamasın.

İlginç Sorular 3

Acı çok mu olacak?
Teyzem, gerdek gecesinde çok acı çekeceğimi söylüyorlar. Gerçekten çok fazla mı acı çekeceğiz? Eğer öyleyse ben evlenmekten vazgeçeceğim.

CEVAP

Kızım, sıradan bir olayı büyütüyorsunuz. Karşılıklı anlayış, ilgi, sevecenlik, sabır ve bilgi olayı çözer. Bu işi oldu bittiye getirmeye kalkmazsanız yaşam boyu mutluluğun da sihrini öğrenir, çözersiniz.

İlginç Sorular 3

Bozuldu mu?
20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla yüzeysel ilişkiye girdik. Hiç acı hissetmedim ama yine de kan geldi. Zarım bozulmuş mudur? Birisi duyar doktora gidemiyorum. Kafayı yemek üzereyim. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, kafayı yeme. Bir incinme oldu bir yerlerde. Kızlık zarı yerinde duruyor. Zaten zarar görmüşse yapılacak bir şey yok. Ama evlendiğinde kanayacaktır. Bu görüşümün oranı yüzde 90 dolaylarındadır.

 

İlginç Sorular 3

Gelişme yok
20 yaşındayım. Penisim sadece 7 santim. Altı yıldır büyüsün diye tedavi görüyorum ama hiçbir gelişme yok. Ne olur bana yardım edin. Acaba büyütücü haplar işe yarar mı? Bana bir tedavi önerir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, büyütücü haplar işe yaramıyor. Olayın derinini, nedenini bilmiyorum. Gittiğin uzman arkadaşım ne dediyse onun sözlerine uymalısın.

Meni gelmiyor
18 yaşındayım. Penisimin boyu normalden küçük. Beni tedirgin ediyor. Bu yaşıma rağmen meni gelmiyor. Yoksa kısır mıyım?

CEVAP

Okurum, bir üroloji uzmanına gideceksin. Uzman arkadaşımız bu olayın teşhisini koyacak. Ve gerekiyorsa tedavisi yapılacak.

Nasıl uzun sürer?
25 yaşındayım. Kız arkadaşımla 4 yıldır ilişkimiz var. İlişkimiz en az 1 saat sürüyor. Bazen ise kendimi zorlasam da 10 dakikayı geçemiyorum. Her zaman uzun sürmesini nasıl sağlayabilirim? Bir de uzun ayrılıklardan sonraki ilişkilerde sevgilimin vajinası şişiyor. Doktora gitsin mi?

K

KAYNAK

YORUM ALANI