DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Rahatlatıcı bir deneyimden fazlası! Uccello Baby Spa

Son Güncelleme :

27 Ekim 2020 - 15:11

/ 381.673 kez okundu.
Rahatlatıcı bir deneyimden fazlası! Uccello Baby Spa

Uccello Baby Spa, suda standart bebek ürünlerinin dışında, yenilikçi yaşam trendlerini düşünen, konfor ve sağlığı aynı anda isteyen anneler ve bebekleri için alternatifler yaratmak üzerine kurulmuş bir markadır.

HİDROTERAPİLİ BEBEK SPASI, BEBEK MASAJI VE SÜT BANYOSU!

Bebeklerin kas ve motor gelişimlerini destekleyerek onların rahatlamasına, kolik ve gaz sancısı gibi problemlerin ortadan kalkmasına yardımcı olan, İstanbul’da bir ilk olarak süt banyosu seansı da mevcut olan Bebek SPA’sı Uccello, bebeklerin motor becerilerinde ve kas kuvvetinde gözle görülen bir gelişme ortaya çıkarıyor.

Uccello Baby Spa Yönetim Kurulu Başkanı Aslı Çağlar, Bebek Spa’sının yanı sıra Hidroterapi işlemlerinin ise bebeklerin daha bilinçli ve kontrollü hareket etmelerine yardımcı olduğunu, kalp ve dolaşım sistemini harekete geçirdiğini, bebeğin bağımsızlığını ve öz güvenini artırdığını vurgulayarak, bebeğin psikolojik ve sosyal gelişimini desteklediğini sözlerine ekledi.

SUDA DANS!

Floating hizmeti sağlayan Uccello Baby Spa, Floating ise bebeklerin denge ve koordinasyon sisteminin gelişimine yardımcı olup yürüme ve yüzme becerilerinin gelişmesine destek oluyor. Hareket kabiliyetini artırıyor. Motor becerilerini geliştiriyor, gaz sancıları ve kolik sorununun giderilmesine yardımcı oluyor, en önemlisi dolaşım, sindirim ve solunum sisteminin düzenlenmesine yardımcı olarak bebeklere eşsiz ve rahatlatıcı bir deneyimden fazlasını yaşatıyor.

ÖZEL ANLAR

Anne adayları için Hamile Yogası ve masajı seansı veren Uccello Baby Spa, hamilelik dönemini daha rahat geçirmek, nefes ve yoga duruşu çalışmalarıyla beli ve omurganın tümünü desteklemek, bulantı, kramp ve gerginlikleri hafifletmek, bedeni doğuma ve sonrasına hazırlamak üzere profesyonel çalışmalar hazırlıyor.

Ailelerin özel anılar biriktirmesi adına Bebek Spası, Hidroterapi ve Floating seanslarının yanı sıra ”40 Uçurma”, ”Diş Çıkarma”, ”Ay Kutlaması” ve ”Doğum günü” kutlamaları için süslemeli ortam hazırlayarak, özel anlar yaşamasını sağlıyor.

ÜST DÜZEY KALİTE

Paket programlarını şu an için kampanyalı yapan Uccello Baby Spa, kampanya döneminde aile kaç seans gelmek isterse aynı fiyattan devam ettiriliyor ve ilk bebeklerinin ilk seansına gelen annelere ”El masajı” hediye ediliyor.

Randevu sistemiyle misafirlerini ağırlayan ve 0-36 ay bebeklere seans veren, farklı boyutlarda jakuzilere sahip olan Uccello Baby Spa, bebeklerin havlu, mayo ve masaj yağı ihtiyaçlarını karşılıyor.

Ailelerin yanında gelen çocuklar için ise etkinlik ve oyun odası bulunan, sağlık önlemlerini alarak ve randevu saati esnasında tek aile ağırlayarak konforlu, güvenli bir ortam oluşturan Uccello Baby Spa, misafirlerini bekliyor.

İletişim: 0530 880 3983
Instagram: @uccellobabyspa

YORUM ALANI